Om Mifflan

Då, när jag som nästan vuxen gick på en folkhögskola för att bli riktigt bra på musik, var jag rätt missnöjd med mitt namn. Camilla – jag tror att varannan flicka, född i början på 70-talet fick just det namnet. Inte fanns det några bra smeknamn att ta till heller. Milla, Millan eller Cammis – så utomordentligt tråkigt!

Det var då, vid kvällsfikabordet, som Tosse kläckte det alias som kom att bli mitt namn när jag ville vara lite hemlig på nätet: Mifflan.

Nu tänker jag inte blogga hemligt längre för det är lättare att stå för sina åsikter under sin egen identitet men jag vill nog ändå stanna kvar i min värld: Mifflans värld.

I den här bloggen har jag  reflekterat över livet i min familj. Hur vi växer tillsammans. Nu kommer jag att bredda mitt fokus så i fortsättningen kommer jag även att fylla bloggen med musikpedagogiska tankar, funderingar runt kreativt skrivande och litteratur som påverkar mig. Eftersom musik i allmänhet och folkmusik i synnerhet spelar stor roll i mitt liv är risken stor att en och annan reflektion över musik även finner sin väg in i min värld.

Välkommen

Camilla Gölstam

Annonser